A FELHASZNÁLÁS FELTÉTELEI

A TARTALMAKRA VONATKOZÓ SZERZŐI JOGOK

Ennek a weboldalnak minden tartalma szerzői, illetve szomszédos joggal védett, és a Mondelez Magyarország tulajdonát képezi, amíg erre kifejezetten nem jelölnek meg egy másik jogosultat. Az erről a weboldalról származó szöveg- és fájltartalmak (pl. sajtómegjelenések, adatgyűjtések és hasonló) használata csak abban az esetben engedélyezett, amennyiben:

1. a dokumentumok változatlanul maradnak, illetve
2. a felhasználásuk kizárólag informatív jelleggel, nem kereskedelmi céllal és nem személyes felhasználásra történik, valamint a felhasznált dokumentumokat sem hálózati számítógépen, sem pedig egy harmadik fél weboldalán használják vagy másolják le, vagy más médián keresztül terjesztik, illetve a
3. a szerzői jog (copyright) megjelölést és a felhasználási feltételeket minden másolaton megjelenítik.

Ezen felhasználási engedélyen kívüli felhasználása kifejezetten tilos. A jogsértő polgári- vagy büntetőjogi felelősségre vonható. Ez a felhasználói engedély nem tartalmazza az ennek, vagy másik weboldal dizájnjának, formai kialakításának, felhasznált fotóinak és ábráinak felhasználására vonatkozó jogot, amelyre a Mondelez International nemzetközi cég kapcsolt vállalkozása, vagy ő maga jogosult. A weboldal egyes elemei szerzői- illetve szomszédos joggal védettek; ezeket a fentebb megnevezett 1-3. pontban leírt kereteken kívül nem lehet sem másolni, sem pedig teljesen vagy részlegesen leutánozni; ez főleg a márkákra, logókra, grafikákra, hang- és képelemekre vonatkozik, melyeket a weboldalon használnak.

HARMADIK FÉL KÉPEI

A weboldal képeket is tartalmaz, főleg fényképek formájában, melyek harmadik fél tulajdonában vannak. A Mondelez Magyarország ezeknél a képeknél mindig igyekezett a használati jog tulajdonosát az adott kép közvetlen közelében megadni. Ezeknek a harmadik féltől származó képeknek a felhasználása  az érintett jogosult beleegyezése nélkül kifejezetten tilos.

MÁRKÁK, CMÍEK, LOGÓK

Az ezen az oldalon megnevezett összes vállalkozás- és terméknév a Mondelez Magyarországtól, illetve licenciaadójától származik, függetlenül attól, hogy ezt kiemelik és ® szimbólummal ellátják-e vagy sem. Ezek használata harmadik fél által tilos.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A weboldalhoz történő hozzáférés és az ott felkínált dokumentumok felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Kizárjuk a felelősségünket az enyhe mulasztásokért való felelősségre vonás alól, amennyiben ezek nem érintenek szerződéses kötelezettséget, nem vonatkoznak a garantált minőségre, illetve a termék felelősségről szóló törvény jogait sem érintik. Ugyanez érvényes a képviselőink szerződéses kötelezettségeire is. Az ezen a weboldalon nyilvánosságra hozott dokumentumok és azokhoz tartozó ábrák technikai vagy tipográfiai hibákat tartalmazhatnak. A Mondelez Magyarország fenntartja a jogot bármilyen változtatásra. A programok letöltése saját felelősségre történik. A felhasználó saját maga felelős a megfelelő adatbiztonságért. Ez főleg a weboldalunkon lévő programok letöltése előtt érvényes.

KERESZTHIVATKOZÁSOK

Ez a weboldal más szolgáltatók kereszthivatkozásait (link) is tartalmazza. Az első összekapcsolódáskor az idegen ajánlat jogellenes tartalmait megvizsgáltuk. Más weboldalakra mutató linkek használatakor a Mondelez Magyarország weboldalát elhagyja. A belinkelt weboldalak nem állnak a Mondelez Magyarország ellenőrzése alatt. Ezen weboldalak tartalmáért, változtatásaiért, frissítéseiért a Mondelez Deutschland nem vállal felelősséget. Ez vonatkozik az internetes közvetítésekre (webcasting) és a harmadik fél weboldalainak összekapcsolódási formáira is. Ezeket csak szolgáltatásként kínáljuk. Amint a Mondelez Magyarország és/vagy más nemzetközi Mondelez vállalat észreveszi, vagy felhívják a figyelmét arra, hogy egy ajánlatnak jogellenes tartalma van, a kereszthivatkozást (link) azonnal megvizsgáljuk és adott esetben megszüntetjük.

Copyright © 2015, Mondelez Magyarország. Minden jog fenntartva.